Skip to main content

Frode Sundsdal og Stefan Hagin er to av de mest fremgangsrike båtraceførerne i verden, med en lang liste av prestasjoner mellom seg.

Nå har disse to legendene i sporten slått seg sammen for å bringe fansen Tønsberg Boatrace, en av de mest spennende båtrace-arrangementene i Norge.

Tønsberg Boatrace har lenge vært en av de mest populære båtrace-arrangementene i Norge, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Med den vakre Tønsbergskjærgården som bakteppe og noen av de beste båtraceførerne i verden som konkurrerer, er det en opplevelse som man ikke vil gå glipp av.

Frode Sundsdal og Stefan Hagin har begge konkurrert i Tønsberg Boatrace i mange år, og nå vil de samarbeide for å gjøre arrangementet enda bedre. De vil ikke bare jobbe sammen for å organisere og markedsføre Tønsberg Boatrace, men de vil også konkurrere sammen i løpet.

Det er en spennende nyhet for fans av båtrace og for de som følger karrierene til Sundsdal og Hagin. Begge disse førerne har vist utrolig dyktighet og mot på banen, og sammen vil de utgjøre en formidabel konkurransestyrke.

Tønsberg Boatrace vil bli en spennende arena for å se disse to førerne konkurrere sammen. Publikum vil kunne oppleve den intense spenningen og adrenalinet som kommer med båtrace, og se på når disse to mestrene i sporten kjemper for seieren.

Sundsdal og Hagin har begge uttalt at de er veldig begeistret for å samarbeide på Tønsberg Boatrace og konkurrere sammen. De håper å gjøre arrangementet enda større og bedre enn noen gang før, og gi publikum en opplevelse de vil huske for alltid.

For båtracefans og for de som er interessert i motorsport, vil Tønsberg Boatrace være en av de mest spennende arrangementene i året. Med Frode Sundsdal og Stefan Hagin i spissen, er det ingen tvil om at dette vil bli en konkurranse som ikke bør gås glipp av.