Dette er Tønsberg Båtrace!

Tønsberg Båtrace ble første gang arrangert i 2007, og returnerte til Brygga i Tønsberg i 2014. Det etablerte seg raskt som en folkefest med action, fart og spenning. Det har blitt en tradisjon å avholde løpet første helg i august hvert år.

Det startet som et invitasjonsløp, men allerede i 2015 hadde arrangørene kvalifisert seg til å avholde VM-runder i Formel 2-klassen.  

5 år på rad var det store folkefester, men pandemien satt en stopper. 2.-4. august 2024 er det igjen klart for folkefest på Brygga i Tønsberg, med internasjonale gjester og god stemning. 

 

Våre gjester!

Tidligere statsminister, Erna Solberg, benyttet anledningen til å besøke båtracet i 2019. Der traff hun tidligere ordfører i Tønsberg, Petter Berg, Presidenten i det Internasjonale båtsportforbundet UIM, Raffaele Chiulli og vår egen viking, Geir Magne Rørvik.  

Vi har alltid vært et gratis idrettsarrangement for alle, og det tror vi er en av suksessfaktorene som har gjort dette til en stor folkefest. Vi tror også det har vært med på å tiltrekke et enormt stort publikum.  

Våre internasjonale gjester elsker atmosfæren på Brygga I Tønsberg. La oss gjenoppleve den første helgen i august og skape en uforglemmelig opplevelse!  

GRATIS Show for alle!

Kom og se Tønsberg Båtrace og opplev action, fart og spenning! Dette er en sjanse du ikke bør gå glipp av!
Se båter som konkurrerer om å komme først til mål og se hvem som stikker av med seieren. Og som kronen på verket kan du få med deg et par av de beste gratis showene på Brygga i Tønsberg.
Dette er en opplevelse du ikke kan noe annet sted, ikke nøl med å ta turen til Tønsberg for å oppleve nord Europas største båtrace.

Veien videre!

Tønsberg Båtrace tar miljøvennlig utvikling til et helt nytt nivå.

Vi tar sikte på å redusere både støy og miljøpåvirkning gjennom å lage kortere race for de utøverne som deltar på båtrace.

Dette betyr at publikum får mer tid til å nyte en helg på brygga i Tønsberg, uten å gå glipp av adrenalin fylte spenning som kommer med båtsporten. I tillegg reduseres støyen som oppstår fra utøvernes båter.

Vi er stolte over å ha verdens beste båtsport utøvere som kommer tilbake til Tønsberg. Deres lidenskap til å konkurrere, sammen med vårt miljøvennlige initiativ, gjør Tønsberg Båtrace til en av de beste båtrace arenaene i verden. Vi vil dele dette eventyret med deg, og lanserer et helt nytt båtrace i 2023!