Livet er en lek med riktig sponsor!

EDH utleie har som slagord, Livet er en lek med riktig verktøy» For oss, i Tønsberg Båtrace har vi tatt oss friheten til å «leke» litt med det ordspillet. Vi synes nemlig at Livet er en lek med riktig sponsor! For 3dje året på rad har vi inngått et samarbeid med EDH Utleie. Det er vi stolte av !

Uten deres store bidrag kan jeg si med sikkerhet at vi ikke hadde klart og lage disse store flotte arrangementene, nå sist med VM runde i F2, sier Frode Sundsdal.
“EDH Utleie er i løpet av disse årene blitt så mye mer enn en sponsor for oss.  Jeg liker ordet samarbeidspartner bedre, det er mer dekkene siden vi gjør ting sammen hele året.
I fra første stund har det vært ja, og «det fikser vi» holdning i fra EDH gjengen. Slikt smitter. Med Terje Edh (innehaver) og Otto Andrè Winterstad (daglig leder) i spissen er de med oss i planlegging, avvikling og ikke minst evaluering av folkefestene vi har produsert.